Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çocukları için bakın ne yaptı!

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çocukları için bakın ne yaptı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Tuba Büyüküstün ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Onur Saylak ikiz kızlarını yalnız bırakmamak için aynı sezonda dizilerde rol almamaya karar verdi.

Kara Para Aşk dizisiyle ekranlara dönen Tuba Büyüküstün nbsp;kendisi gib oyuncu olan eşi Onur Saylak ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. 2 yaşına gelen ikiz kızları Toprak ve Maya mutluluklarını perçinleyen ünlü çift işlerini de çocuklarına göre ayarlıyor. Çift aynı dönemde yoğun çalışma saatleri olan dizi tekliflerini kabul etmiyor. Eşi ile aralarında iş bölümü yaptıklarını söyleyen Tuba Büyüküstün 'Kızlarımız henüz küçük. Bu dönem ikimiz birden çocuklarımızın yanında olmamayı göze alamıyoruz. Bu nedenle işlerle ilgili paslaşıyoruz' diye konuştu.Onur Saylak da bu kararın ardından eşinin yeni başlayan dizisi nedeniyle kendisine gelen teklifleri kabul etmedi. Bu döenmde kızlarını yalnız bırakmayan Onur Saylak'ın sinema çalışmalarına ağırlık vereceği öğrenildi. (Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...