AK Partili vekil fotoğraf çekeyim derken vinçten düşüyordu!

/ Kaynak: DHA
AK Partili vekil fotoğraf çekeyim derken vinçten düşüyordu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir mitingini fotoğraflarını havadan çekmek için vince çıkan AK Partili vekil az daha düşüyordu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir mitingini fotoğraflarını havadan çekmek için vince çıkan AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, çekim sırasında rüzgarın sert esmesi nedeniyle düşme tehlikesi atlattı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yaptığı İzmir mitinginde kalabalığın görebilmek ve fotoğraf çekebilmek için vince çıkan AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, düşme tehlikesi atlattı. AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Kadri Kahrıman ile birlikte vince çıkan Sait, rüzgarın sert esmesi nedeniyle dengesini kaybetti. Milletvekili olmadan önce İzmir'de Balkan Günlüğü Gazetesi'ni çıkaran Sait, şunları söyledi: "Gazeteciliği özlemişim. İzmir'de o tarihi kalabalığı görünce kendimi tutamadım. Vince çıkarak o kalabalığı fotoğraflamak istedim. Kadri Kahrıman da kamera çekimi yaptı. Kahrıman çekim yaparken dengesini kaybetti, alan dar olduğu için ben de kaybettim. Göründüğü gibi değil, çok zorluydu. Tutunmasak düşecektik. Ama çok iyi görüntüler aldık. Bu miting uzun süre konuşulur hafızalardan silinmez." nbsp;
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...