Türk hakeme küfreden ünlü teknik direktöre şok!

Türk hakeme küfreden ünlü teknik direktöre şok!

SPOR Haberleri

Bundesliga'da Türk hakem Deniz Aytekin'e küfür eden dünyanın sayılı takımları arasında gösterilen kulübün teknik direktörü,duyduğu haberle adeta şoke oldu.

Hafta sonu oynanan ve Borussia Dortmund'un sahasında Borussia Mönchengladbach'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sırasında Dortmund teknik direktörü Klopp'un hakem Deniz Aytekin tarafından tribüne gönderilmesi DFB Kontrol Komisyonu tarafından ela alındı. Yapılan değerlendirme sonucunda Klopp hakkında inceleme başlatılması kararlaştırıldı.
DFB Kontrol Komisyonu Başkanı Anton Nachreiner, Bild Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Hakem Deniz Aytekin'nin raporunun bize ulaşmasını bekliyoruz. Raporda yazılanlara göre Dortmund kulübünün görüşüne başvuracağız" dedi. Anton Nachreiner Klopp'un buna benzer cezaları daha öncede almasından dolayı Spor Mahkemesi'nin kararını etkileyebileceğini belirtti ve cezasının bu sefer daha fazla olabileceğinin dikkatini çekti.

Karşılaşmanın Türk kökenli hakemi Deniz Aytekin'de hakem raporunda, Jürgen Klopp'un birçok kez küfür ettiğini yazdıkları belirtti.

Dortmund Kulübü CEO'su Hans Joachim Watze ise yaptığı açıklamada "Klopp'u bu olayda yüzde 100 korumam lazım. Klopp kimseye hakaret etmedi ve kötü bir şey yapmadı. Ben saha kenarında duygusuz bir şekilde oturan bir teknik direktör istemiyorum. Klopp'un yaptığını diğer 17 teknik direktör de yapıyor' şeklinde konuşarak Klopp'un yaptığı hareketi savundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...