Chelsea'de Drogba korkusu!

Chelsea'de Drogba korkusu!

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Chelsea, sarı kırmızılı ekibin golcülerini durdurmak için özel çalışmalar yapıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalmak isteyen Chelsea, temsilcimiz Galatasaray ile yapacağı maç öncesinde özel hazırlıklar yapıyor.Stamford Bridge'te oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde yoğun bir idman programı yapan Chelsea'de kaleci Petr Cech için özel çalışma yöntemleri uygulanıyor.Chelsea'nin tecrübeli file bekçisi, Galatasaray'ın golcüsü Didier Drogba'yı durdurmak için yoğun bir mesai harcıyor. İngiliz ekibinin son yaptığı idmanda Cech'in tenis topları ve Şampiyonlar Ligi topuyla birlikte kombinasyon çalışmaları yaptığı görüldü.İngiliz basınında çıkan haberlerde, Çek kalecinin reflekslerine faydalı olması beklenen bu çalışmanın Didier Drogba'nın dönüşü için özel olarak uygulandığı belirtildi. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...