Sahada ağlayan Moussa Sow'a destek yağıyor

Sahada ağlayan Moussa Sow'a destek yağıyor

SPOR Haberleri

Kayseri Erciyesspor'un kalecisi Gökhan Değirmenci ve Chelsea'nin golcüsü Demba Ba saha ortasında ağlayan Moussa Sow için destek mesajı yolladı.

Kayseri Erciyesspor'un kalecisi Gökhan Değirmenci, Fenerbahçe maçında ağlayan Moussa Sow için çok üzüldüğünü belirterek, kendisinin de daha önce böyle bir durum yaşadığını belirtti. Salı günü Galatasaray ile karşılaşacak olan Chelsea'nin golcüsü Demba Ba ise yıldız futbolcuya destek mesajı yolladı.

Gökhan Değirmenci Lig radyo da Yetkin Etkin ile Ajans Futbol'a bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu…

İşte o açıklamalar;

Çok iyi bir maç çıkarttın neler hissediyorsun?
nbsp;Gururluyum ve iyi bir performans göstermenin moralini yaşıyorum. İyi mücadele ettik keşke bir gol daha atabilseydik.

Sow ile görüşme fırsatın oldu mu? Sow'un gözyaşlarını gördüğün zaman ne düşündün?
nbsp;Maç sonrası hiç denk gelmedim. O kareyi gördükten sonra çok üzüldüm. Bekli ben yapı olarak bazen dışarı vuramıyorum. Çünkü önümüzdeki zamanda bende aynı durumda olabilirdim.

Bende saha içinde ağladım
nbsp;Beşiktaş ile oynayacağımız maç öncesinde babamı kaybetmiştim ve sahaya çıkmamam söylenmişti ama ben kabul etmeyerek sahaya çıkmak istemişti. O maçta iyi oynamıştım ve gözyaşlarımı tutamamıştım o anı unutamıyorum hayatımda önemli kırılma anım olmuştur.

Hedeflerin neler?
nbsp;Benim öncelikle Erciyes de kontratım bulunuyor. Takım olarak ligde kalmak istiyorum sezon sonrası kontratım bitiyor ve menajerimle konuşup ona göre planlama yapıyoruz. Önümüzde süreçte bekleyip göreceğiz.

Kayseri futbolu ve kaleci Ertuğrul ile alakalı neler söylersin?
İki takımda sıkıntıda bulunuyor. Ben transferin son gününde imza attım. Hikmet Karaman ile görüştükten sonra oynatma düşüncesi olduğunu öğrenince gelmek istedim. Oynayabileceğimi düşündüm ve asla ikinci kaleci olurum diye imza atmadım. Ben 7-8 yıldır profesyonel hayatımda Ertuğrul ile harika bir arkadaşlığımız vardı. Bazen o bazen ben oynadım ama hiç sıkıntı yapmadık. Geleceği çok parlak diye düşünüyorum.

Futbol hikayen nasıl?
nbsp;9 yaşında Altay'ın alt yapısında başladım. İzmir doğumluyum ve İzmirliyim 16 yaşında Altay'ın profesyonel oldum ve 3 sene A takımla oynadıktan sonra Kayseri'ye giderek 4 sene hizmet verdim şimdide Erciyes'e hizmet ediyorum.

GOL ATSAN DA ATMASAN DA...

Öte yandan; Fenerbahçeli Moussa Sow için Chelsea'nin golcüsü Demba Ba'dan destek mesajı geldi.Salı akşamı Galatasaray ile karşılaşacak olan İngiliz ekibinin Senegalli golcüsü Demba Ba, twitterdan paylaştığı mesajda "Gol atsan da atmasan da seni seviyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...