Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Barış süreci' açıklaması

/ Kaynak: DHA
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Barış süreci' açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / DHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ mitinginin ardından Tunceli'de kalp krizi geçirerek şehit olan polisin ailesini ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'daki mitingin ardından Tunceli'de geçen Çarşamba gecesi Berkin Elvan'ın ölümünün protestosu sırasında görevi başında kalp krizi geçirirek şehit olan polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın babası Süleyman Küçüktağ'ın evine giderek başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Şehit polis memurunun babası Süleyman Küçüktağ, Kılıçdaroğlu ile eşini kapıda karşıladı. Evde basına kapalı yapılan görüşmenin ardından Kılıçdaoğlu, "Bir polis arkadaşımız görev şehidi, Allah rahmet eylesin acısını paylaştık, Allah kimseye evlat acısı vermesin, gerçekten çok üzücü bir şey. Gencecik bir kardeşimiz yeni evli, inşallah başka ölümler olmaz. Başka yerlere ateş düşmez, en büyük arzumuz bu. Acılarını paylaştık baş sağlığı diledik, Allah'tan sabır diledik" dedi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra CHP İl Saymanı Mustafa Kaya'nın dün Malatya'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşi Hüseyin Kaya'nın taziyesi için Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki taziye evine giderek Kaya ailese başsağlığı diledi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...