Kaybolan 10 yaşındaki çocuğu boğarak öldürmüş

/ Kaynak: AA
Kaybolan 10 yaşındaki çocuğu boğarak öldürmüş

YAŞAM Haberleri  / AA

Kırklareli'de 3 gün önce okula gitmek üzere evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan çocuk, dedektör köpeklerle arandı.

Kırklareli'de 3 gün önce okula gitmek üzere evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan çocuk, dedektör köpeklerle arandı.

Atatürk Ortaokulu 4. sınıfta eğitim öğretim gören ve 3 gün önce öğle saatlerinde Karacaibrahim Mahallesi Mahsutbey Sokak'taki evinden okula gitmek üzere ayrılan 10 yaşındaki Halil İbrahim Aktaş için arama çalışması yapıldı.

Özel Harekat Daire Başkanlığı'na ait "Boncuk", "Bazlak" ve "Coe" isimli köpekler Karacaibrahim ve Pınar mahallelerinde, uzman ekiplerle, arazi ve inşaatlarda yaklaşık 8 saat arama yaptı. Arama sonucunda herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Baba Yılmaz Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuğunun bulunması için emniyet güçlerinin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Çocuğunun kaçırılabileceğini düşünmediğini belirten Yılmaz, "Çocuğumuzu polis ekipleri gece, gündüz arıyor. Polis ekipleri yoğun çaba gösteriyor. Bu beni çok sevindiriyor. Polis ekipleri gelen ihbarları değerlendiriyor. Çocuğumun kaçırılma ihtimali zayıf. Çünkü Kırklareli'de bu tür şebekeler yok. Büyükşehirlerde oluyor. Eğer kaçırılma olsaydı büyükşehirden ekip geldiğinde sadece bir çocukla kalmaz birden fazla 5-6 tane çocuğu alırdı" diye konuştu.

Öte yandan Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Yılmaz ailesini ziyaret ederek, bilgi aldı.

10 yaşındaki çocuğu boğarak öldürmüş!

Kırklareli'de okula gitmek üzere evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 10 yaşındaki çocuğun boğularak öldürüldüğü belirlendi. Suçunu itiraf eden zanlı gözaltında.

Alınan bilgiye göre, Halil İbrahim Aktaş'ın bulunması için çalışma başlatan asayiş ekipleri, çocuğun birlikte görüldüğü, aynı mahallede oturan Y.T'yi gözaltına aldı.Özel Harekat Daire Başkanlığına ait "Boncuk", "Bazlak" ve "Coe" adlı iz takip köpeklerince şüphelinin evinde yapılan aramada bir bulguya rastlanmadı ancak zanlının ifadesinde, alkollü olduğunu ve çocuğu öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Y.T'nin ifadesi doğrultusunda Halil İbrahim Aktaş'ın cesedi, İstasyon Mahallesi şehir mezarlığı yakınındaki çalı kenarında bulundu.

Boğularak öldürüldüğü öğrenilen Aktaş'ın cesedi, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Akdeniz'in incelemesinin ardından devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Anne Münevver Aktaş'a acı haberi, Kırklareli Müftüsü İsmail Bayrak ve eşi İmren Bayrak verdi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...