Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme!

/ Kaynak: İHA
Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ölümü hala tartışılan merhum Muhsin Yazıcıoğlu kazasıyla ilgili tüm dosyalar 3 yıl aradan sonra yeniden Kahramanmaraş Adliyesi'nde.

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili tüm dosyalar, Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığının kaldırılması nedeniyle 3 yıl aradan sonra yeniden Kahramanmaraş Adliyesi'ne gönderildi.

Kahramanmaraş'ta 25 Mart 2009 tarihinde meydana gelen ve BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte İHA Sivas Muhabiri İsmail Güneş'in de aralarında bulunduğu 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili soruşturma dosyaları, 2 Mart 2011 tarihinde Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'na gönderilmişti.

Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Şeref Gürkan tarafından yürütülen soruşturma dosyası, özel yetkilerin kaldırılması nedeniyle bugün Malatya Adliyesi'nden olay yeri olan Kahramanmaraş'a gönderildi. Soruşturma dosyası BBP Genel Merkezi ve Yazıcıoğlu'nun ailesinin talebi üzerine 2 Mart 2011 tarihinde Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine gönderilmiş ve dosya soruşturma ile ilgili olarak Özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Şeref Gürkan görevlendirilmişti.

Yazıcıoğlu dosyası ile ilgili olarak bundan sonraki süreci Kahramanmaraş Adliyesi'nde görevlendirilecek olan Cumhuriyet Savcısı yürütecek.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...