Metallica biletleri yarın satışta

Metallica biletleri yarın satışta

MAGAZİN Haberleri

Efsanevi rock grubu Metallica'nın 13 Temmuz'da İTÜ Stadyumu'nda vereceği konserin biletleri yarın satışa çıkıyor.

Metallica, önümüzdeki yaza damga vuracak sahne performansını istek parçalardan oluşacak özel bir konser ile İstanbul'daki hayranlarıyla buluşturacak. Sayısız ödüllü heavy metal grubu ilk kez gerçekleştireceği "Metallica By Request" projesiyle, müzikseverleri çığır açan interaktif Metallica konseri deneyimi ile tanıştıracak. Bu özel Metallica konseri, Pozitif Live organizasyonuyla 13 Temmuz Pazar günü İTÜ Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Pozitif Live, haberi Twitter hesabından, "Efsanevi rock grubu Metallica 13 Temmuz'da İTÜ Stadyumu'nda. Biletler yarın saat 10:00'da satışta!" notuyla duyurdu.

KONSER PARÇALARINI SEÇEBİLİRSİNİZ

Avrupa'da birçok farklı şehirde gerçekleşecek olan Metallica konserlerine biletini internet üzerinden alan müzikseverler, izleyecekleri konserde çalınacak şarkıları oylama hakkına sahip olacak ve Metallica'nın 30 yılı aşkın süredir kaydettiği 140'dan fazla parça ile rüyalarını süsleyen şarkı listesini oluşturabilecek. Birçok şehirde oylama sonucu açılış parçası olarak en çok istek alan "One" ve "Master of Puppets" ile yapan Metallica'nın geleneksel olarak 18 şarkıdan oluşan sahne şovunun, 17 şarkısı verilen bu oylar sayesinde belirlenecek. 18. şarkıyı ise oylama heyecanının dışında kalmayan Metallica ekibi, kaydettikleri yeni parçalar arasından seçecek. Metallica hayranları "metallicabyrequest.com" sitesinden diğer müzikseverlerin hangi şarkılara oy verdiğini ve oylama sonuçlarına ulaşabilecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...