Survivor'da kim elendi? Eda Özerkan kimdir?

Survivor'da kim elendi? Eda Özerkan kimdir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor adası karıştı. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlülüler adasından bir isim elendi. Yarışmaya veda eden isim Eda Özerkan oldu.

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması dün akşam geceye damgasını vurdu. Reyting sıralamalarında birinci olan yarışmada dün gece Ünlüler adasından bir yarışmacı elendi. Dokunulmazlık ödülünü kaybeden Ünlüler aralarında bir ismi yazmak zorunda kaldılar. Çoğunluk olarak Eda Özerkan'ın adı yazıldı. Dün geceki bölümde ise halk oylaması tarafından Tolga Karel birinci seçildi. Karel, Eda Özerkan'ın karşısana gitmesini istediği Akın Saatçi'yi söyledi. Ancak 2 ünlü arasında en az oyu alan Eda Özerkan oldu ve gözyaşları arasında Eda Özerkan survivor yarışmasına veda etti.

EDA ÖZERKAN KİMDİR?

Eda Özerkan (d 11 Mart 1984, Adana), Türk oyuncu ve model. Özerkan Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Lise döneminde resim ve dans eğitimi aldı. 2002 yılında Beyaz Show'da Ejder'in İnci Taneleri'nden biri oldu. 2007 yılında Ekol Drama'dan oyunculuk eğitimi aldı. 2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...