O cinayet zanlısı tutuklandı

/ Kaynak: AA
O cinayet zanlısı tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Kırklareli'de, okula gitmek üzere evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 10 yaşındaki çocuğu öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Kırklareli'de, okula gitmek üzere evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 10 yaşındaki çocuğu öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı. nbsp;Halil İbrahim Aktaş'ın kaybolmasını soruşturan polis tarafından gözaltına alınan Y.T. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.İfadesinde, Aktaş'ı öldürdüğünü itiraf ettiği ve çocuğu "Sana köpek tasması alacağım" diyerek kandırdığını söylediği öğrenilen Y.T. nöbetçi mahkemece "adam öldürme suçundan" tutuklandı.
Olay
Ortaokul 4. sınıf öğrencisi Halil İbrahim Aktaş, 3 gün önce okula gitmek için evden ayrılmış, bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Olayı soruşturan polis, aynı mahallede oturan Y.T'yi gözaltına almış, şüpheli çocuğu öldürdüğünü itiraf etmişti. Aktaş'ın cesedi, zanlının ifadesi doğrultusunda, şehir mezarlığı yakınında bulunmuştu.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...