Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Koyun yüzünden birbirine girdiler! 1 ölü, 4 yaralı

/ Kaynak: DHA
Koyun yüzünden birbirine girdiler! 1 ölü, 4 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

YOZGAT'ın Şefaatli İlçesi'nde koyun otlatma nedeniyle iki aile arasında merada çıkan çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Olay saat 18.30 sıralarında Şefaatli İlçesi'ne bağlı Arife Köyü'nde meydana geldi. Köy merasında Hamdullah Kaya'ya ait olan koyun sürüsünü otlatan Selahattin Arslan (23) ile kendi koyunlarını otlatan Behsat Tufan (43) arasında tartışma çıktı. Sürü sahiplerinin de karıştığı tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Karşılıklı silahların ateşlendiği olayda, Hamdullah Kaya (39), kardeşi Cuma Kaya (36) ile Ahmet Tufan (46), Halil Tufan (36), Behsat Tufan(43) yaralandı. Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Cuma Kaya doktorların çabasına rağmen kurtarılamazken, Hamdullah Kaya'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilen Ahmet, Halil ve Behsat Tufan ise Yerköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, iki aile arasında yeni bir çatışma yaşanmaması için Arife Köyü ile hastanelerde güvenlik tedbiri alındı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...