Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hollanda da Türk hakem Serdar Gözbüyük konuşuluyor!

Hollanda da Türk hakem Serdar Gözbüyük konuşuluyor!

SPOR Haberleri

Hollanda'da hakemlik yapan Serdar Gözübüyük saha içindeki tavırları ile büyük eleştiri alıyor.

Geçtiğimiz ay Feyenoord ile Twente arasında oynanan lig maçında da eleştirilerin odak noktası haline gelen Gözübüyük bir kez daha konuşulmaya başladı. Karşılaşma esnasında bir faul pozisyonunda yerde kalan Eagles futbolcusu Jarchinio Antonia'nın yanına giderek, "Yerden hemen kalkma, biraz daha yat, zaman geçir. Yoksa insanlar numara yaptığını düşünebilirler" dediği iddiası büyük yankı uyandırdı.


HOLLANDA ONU KONUŞUYOR
Maç sonrası FOX Sports'a açıklamalarda bulunan olayın yakın tanığı Antonia, "İlk defa böyle bir olay başıma geldi. Ama hakemi dinledim. Acım olmamasına rağmen yerde yatmayı sürdürdüm" diye konuştu. Serdar Gözübüyük, 23 Şubat'ta oynanan Twente-Feyenoord mücadelesinde de konuk ekip Feyenoord'un 2 penaltısını vermemiş, hatalı ofsayt kararlarına imza atmış ve Rotterdam temsilcisi 2-0 öne geçtiği maçı son dakikalarda yediği gollerle 2-2 berabere tamamlamak zorunda kalmıştı. Mücadele sonrasında da Feyenoord teknik direktörü Koeman, "Bu hakemden dolayı utanıyorum" açıklamasını yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...