Surivor'da elenen isim Eda Özerkan!

Surivor'da elenen isim Eda Özerkan!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler adasında Eda Özerkan elendi. Eda Özerkan'ın adada günleri nasıl geçti.

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması dün akşam geceye damgasını vurdu. Reyting sıralamalarında birinci olan yarışmada dün gece Ünlüler adasından bir yarışmacı elendi. Dokunulmazlık ödülünü kaybeden Ünlüler aralarında bir ismi yazmak zorunda kaldılar. Çoğunluk olarak Eda Özerkan'ın adı yazıldı. Dün geceki bölümde ise halk oylaması tarafından Tolga Karel birinci seçildi. Karel 'Yalanlarla dolu bir adada yaşamaktansa yılanlarla dolu bir adada yaşamayı tercih ettim. Eksik olan adaletse hepimiz için adalet. Bunun olmasını istedim açıkçası' diyerek Eda'nın seçilmesinin de yerinde alınmış bir karar olmadığını söyleyerek adayının Akın olduğunu açıkladı. Ancak iki yarışmacının arasında en az oyu alan Eda Özerkan oldu. Yarışmacılar gözyaşları içerisinde veda ettiler.




EDA ÖZERKAN KİMDİR?


Eda Özerkan (d 11 Mart 1984, Adana), Türk oyuncu ve model. Özerkan Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Lise döneminde resim ve dans eğitimi aldı. 2002 yılında Beyaz Show'da Ejder'in İnci Taneleri'nden biri oldu. 2007 yılında Ekol Drama'dan oyunculuk eğitimi aldı. 2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almaktadır.




GÖNÜLLÜLER TAKIMINDAN DA EKREM TORAMAN VEDA ETMİŞTİ
Survivor'da Gönüllüler takımı yarışmayı kaybettiği için oylamaya kalmıştı. Dokunulmazlık oyununu Samanta kazandı. Survivor adasından ilk elenen kişi ise Ekrem oldu. Survivor'da kaybeden takımdan ilk sms oylamasına kalan Ekrem olmuştu. Yeni eleme sistemi nedeniyle gönüllüler takımı kendi arasında sms'e kalacak adayı belirlerken, halk oylamasıyla ise en favori isim seçildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...