Moussa Sow'a teselli yağmuru

Moussa Sow'a teselli yağmuru

SPOR Haberleri

Erciyes maçında net golleri atamayınca gözyaşlarını tutamayan Senegalli yıldıza büyük destek var

Erciyes maçında kaçırdığı golden sonra gözyaşlarına boğulan ve kendisini toparlayamayınca Ersun Yanal tarafından oyundan alınan Moussa Sow'a destek yağdı. Önce tribünlerin sahip çıktığı Senegalli yıldıza, sonrasında takım arkadaşları moral verdi. Maçın ardından soyunma odasında başta Volkan, Mehmet Topal ve Bekir olmak üzere sarı-lacivertli oyuncular Sow'a sarılarak teselli etmeye çalıştı. F.Bahçe Başkanı Aziz nbsp;Yıldırım da İdari menajer Hasan Çetinkaya vasıtasıyla Sow'a "Sevgili Musa, sana güvenimiz tam. Ben Başkan olarak sonuna kadar arkandayım evladım" mesajı yolladı. Yakın arkadaşı Chelseali Demba Ba'nın da telefonla arayıp Sow'a moral verdiği öğrenildi. Sezonun ilk yarısında 10 golle Fenerbahçe'nin en skorer oyuncusu olan Sow'un 2014'te siftahı yok. En son 29 Aralık 2013'teki Kayseri karşılaşmasında ağları havalandıran Senegalli tam 79 gündür gole hasret.

nbsp;Moussa Sow'a teselli yağmuru


Prof.Dr. Turgay Biçer / Mentor
Her şey kazanmak değildir
Sow'un ağlaması tartışılmamalı bile. Profesyonel bilinç eksikliğinden dolayı olumsuz düşünce kalıpları içine girme olayıdır bu. Gol atamasa bile kendini çabuk toparlamalı. Dış faktörler, duygusal denetimi zayıf futbolcuları etkiliyor. 2 türlü iyileştirilme yaptırılmalı, 1-Profesyonel bilinç geliştirmeli, futbolcular üzerindeki baskı azaltılmalı ki, stadyumlar daha eğlenceli hale gelsin. 2-Kulüpler sürekli kazanma duygusu yerine spor kültürünü yaygınlaştırmalı.

Ersun Yanal / F.Bahçe Teknik Direktörü nbsp;
Sow çok önemli bir oyuncu
Sow'u Kayseri Erciyesspor maçında oyundan aldım, çünkü kaçırdığı gollerden sonra çok üzülmüş. Son bölümde büyük gerginlik yaşadı. Biz de ona destek olduk. Soyunma odasında bunu paylaştık. Sow, Fenerbahçe için çok önemli bir oyuncu. Defalarca gol kalitesini ispatlamış biri. Bu maçta sonucu alamadı. Sow yine gollerine devam edecek. Biz ona inanıyoruz. Böyle baskılardan kendini mutlaka arındırmalı. Bunu kısa sürede atlatacaktır.


Rıdvan Dilmen / Spor yorumcusu nbsp;
Ersun Hoca hata yapmıştır!
Bir gerçek var ki sporcular duygusaldır. Bazıları da daha fazla duygusaldır. Fenerbahçe'nin golcüsü Moussa Sow da onlardan birisi. Bütün Kayseri Erciyessporlu futbolcular da onu oyundan çıkarken zaten teselli ettiler. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyundan çıkarmayacaktı bence ama Sow çıkmak için ısrar etmiştir. Eğer Sow çıkmak istediğini söylemediyse ve Yanal da çıkardıysa bana göre önemli bir hata yapmıştır.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...