Başbakan Erdoğan: 'Saygı iklimi imar edeceğiz'

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan: 'Saygı iklimi imar edeceğiz'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Erdoğan, "Bin yıllara uzanan kardeşliğimizi çok daha güçlendirmiş, her kesimin birbirine saygı duyduğu iklimi imar edeceğiz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Çanakkale'de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Millet bugün şehitlerinin arkasından dua okuyabiliyorsa biliniz ki şehitlerimizin ruhları şad olmuştur" dedi. nbsp;"Bin yıllara uzanan kardeşliğimizi çok daha güçlendirmiş, her kesimin birbirine saygı duyduğu iklimi imar edeceğiz" diyen Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:"Şehitliklerimizde Sunni Alevi, yoksul zengin ayrımını görebilir misiniz? Vatanı için kanını feda edenler birbirlerine ayrımla bakmıyor. Torunları da aralarında ayrım yapmaz. nbsp;Türkiye dışarıdan teslim alınamayacağı gibi içeriden ihanetlere de boyun eğmeyecek, ihanetleri ezecek güçtedir. Türkiye'yi hiçbir fitne girişimi, ahlaksız saldırı, namert saldırı teslim alamayacaktır."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...