Aysal'dan şoke eden Drogba çıkışı! Anlam veremedim...

Aysal'dan şoke eden Drogba çıkışı! Anlam veremedim...

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Didier Drogba'nın Karabükspor ile oynanan maçın 88. dakikasında oyundan çıkarılmasına anlam veremediğini ifade etti.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Didier Drogba'nın Karabükspor ile oynanan maçın 88. dakikasında oyundan çıkarılmasına anlam veremediğini ifade etti. Sabah Gazetesi'nden Levent Tüzemen'in bugün tarihli yazısında, Aysal ile Londra'ya seyahati sırasında konuştuğunu ve Aysal'ın kendisine "Drogba'nın çıkmasına ben de anlam veremedim" dediğini ifade eden Tüzmen'ın bugün tarihli Sabah Gazetesi'ndeki yazısında şu ifadeleri kullandı; "Başkan Ünal Aysal ile Londra'ya birlikte uçtuk ve yarım saat süren bir sohbet yaptık. Başkan, bana, "Sen olsaydın Karabük'te Drogba'yı çıkarır mıydın" diye sordu. Ben de "G.Saray'ın gole ihtiyacı olduğu anlardı. Ve takım olarak Karabük'ün üzerine yüklenmişlerdi. Kafa toplarında etkili olacak Drogba'yı asla çıkarmazdım" dedim. Başkan da "Katılıyorum. Ben de Drogba değişikliğine bir anlam veremedim" şeklinde konuştu. Ben de esprili olarak kendisine maç yazısında dile getirdiğim, "Mancini de kendisine rotasyon yapsın, deplasmana gitmesin" yorumunu hatırlattım. Başkan Aysal da gülerek, "Neden olmasın, geçen sene Fatih hoca cezalıyken bütün maçlarımızı kazanmıştık. Hoca maçı tribünden izlemiş değişikliklerde etkili olmuştu" şeklinde esprili ve anlamlı yaklaşımda bulundu. "
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...