Muhteşem Yüzyıl dizisinde ayrılık!

Muhteşem Yüzyıl dizisinde ayrılık!

MAGAZİN Haberleri

Ekranların rekortmen dizisi Muhteşem Yüzyıl'da ölümlerin ardı arkası kesilmiyor. İşte diziye veda edecek isimler.

En son 126. bölümde Berrak Tüzünataç ve Serdar Orçin'in ayrıldığı dizide bu hafta sıra Yetkin Dikinciler ve Burcu Özberk'te. Kara Ahmed Paşa rolünü canlandıran Yetkin Dikinciler, Sultan Süleyman tarafından siyah hilat giydirilerek idam edilecek.
Ondan boşalan veziriazamlık makamına Rüstem Paşa geri dönecek. Şehzade Beyazıt'ın eşi Huricihan rolünde yer alan Burcu Özberk'in ise nasıl ayrılacağı bilinmiyor. Özberk'in ayrılmasından sonra Fatma Sultan rolünde Yasemin Allen'in diziye dahil olması bekleniyor.


HÜRREM SULTANIN DA ÖLÜM TARİHİ BELLİ OLDU
Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa ve Şehzade Cihangir'in ölmesinden sonra Hürrem Sultan'ın da ölüm tarihi belli oldu.
Kanaltürk'te yayınlanan 'İkinci Sayfa' programında televizyon eleştirmeni Oya Doğan, Muhteşem Yüzyıl'ın gelecek bölümleriyle ilgili müthiş bir tüyo verdi. Oya Doğan, bu akşam 127. bölümü yayınlanacak olan Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan'ın öleceği tarihi açıkladı. Doğan, Hürrem Sultan'ın 7 hafta sonra 134. bölümünde öleceğini söyledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...