Chelsea'li Ramires'ten Türk taraftara sürpriz!

Chelsea'li Ramires'ten Türk taraftara sürpriz!

SPOR Haberleri

Chelsea'nin yıldız futbolcusu Ramires sık sık gittiği Türk lokantasındaki garsona bilet sözünü yerine getirerek maç öncesi biletini teslim etti.

Tüm Türkiye bu akşam oynayacak Chelsea - Galatasaray maçına kilitlenirken, sarı kırmızılı takım zorlu mücadeleyi huzur dolu bir otelde ve çevresi "cennet bahçesi"ni andıran bir bölgede bekliyor. Thames Nehri'ne bakan bu lüks otelin bir tarafı ise park alanı. Yakında bir alışveriş merkezi yok. Futbolcular istese gidebilecekleri bir eğlence yerine de bulunmuyor. Odalarında ancak nehir ve park manzarası var. Otelin önünde hiç üniformalı polis veya güvenlik görevlisi yok. Kimse bu otelin yerini ve ismini bilmediği için etrafta Galatasaraylı taraftar da yok. Dikkat çekmemek için üniformalı polis konulmamış. DHA Muhabiri otelde gördüğü Sneijder'e hemen maçtan nasıl bir sonuç beklediğini ve Chelsea'yi yenme şanslarının olup olmadığını sordu. Hollandalı yıldızın verdiği cevap şöyle oldu: "Yenmek için buradayız. Chelsea'yi yenmeyi umut ediyorum. Chelsea'den galibiyetle döneceğimize inanıyorum"


RAMİRES'TEN TÜRK TARAFTARA HEDİYE BİLET
Öte yandan sık sık gittiği Türk restoranı Efes2'de tanıştığı bir garsona maç bileti sözü veren Chelseali Ramires bu sözünü yerine getirerek genç futbolseverin bu akşamki mücadeleyi izlemesini sağladı. Bilet bulmanın imkansızlaştığı maç öncesi Türk taraftarı sevindiren Ramires'en hediye ettiği bilet görüntülenirken, İngiliz yetkililerin stad yakınına astığı "Bilet yok tabelası" da dikkat çekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...