Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Drogba yeni bir karar daha verdi!

Drogba yeni bir karar daha verdi!

SPOR Haberleri

Chelsea'nin simgelerinden biri haline gelen Drogba, kariyerini noktaladıktan sonra Londra'da yaşamayı kafasına koyduğunu belirtti

İngiltere Premier Lig'in önde gelen kulüplerinden Chelsea ile büyük başarılara imza atan Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldız golcüsü Didier Drogba kariyerini noktaladıktan sonra Londra'da yaşamayı planlıyor. Fransız medyasına konuşan 36 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız, 2012 yılında mavi-beyazlı formayla yaşadığı UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğundan sonra Londra ekibinde kalabileceğini, ancak kulüple anlaşma sağlayamamasından ötürü Galatasaray'a gelmeden önce Çin'in yolunu tuttuğunu anlattı.
"Kasvetli" havasına rağmen kariyerini noktaladıktan sonra Londra'da yaşamayı kafasına koyduğunu belirten golcü futbolcu, bu kararında, Chelsea'de geçirdiği başarılarla dolu sezonların yanı sıra, çocuklarının orada büyümüş olmalarının da önemli etken olduğunu ifade etti. Fildişi Sahili Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapan Galatasaraylı futbolcu, 2004 yılında transfer olduğu Chelsea'de geçirdiği 8 sezon boyunca, 3 kez İngiltere Premier Lig, 2 kez FA Community Shield şampiyonluğu yaşamış; 4 kez İngiltere FA, 2 kez İngiltere Lig, 1 kez de UEFA Şampiyonlar Ligi kupalarını kaldırmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...