Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hacıosmanoğlu: 'Başarasız olabilirim ama...'

/ Kaynak: DHA
Hacıosmanoğlu: 'Başarasız olabilirim ama...'

SPOR Haberleri  / DHA

İbrahim Hacıosmanoğlu, çalışmak için koltukta oturduğunu belirtti, 'Herkes başarısız olabilir ancak denememeyi, mücadele etmemeyi asla kabul etmem' dedi.

Kulüp dergisindeki yazısında taraftarlara seslenen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'u daha iyi noktalara taşımak için çalıştıklarını vurgularken şunları söyledi: "İçimizdeki Trabzonspor sevdası ile görevimizin başında olduğumuz süre içinde birçok zorlukla karşılaştık. Gerek maddi gerekse manevi olarak yaptığımız mücadelelerin bir tek adı var, o da Trabzonspor sevdası. Bu sevda bizleri, bordo mavi renklere hizmet aşkı ile uyanmaya ve bu uğurda tüm benliğimiz ile çalışmaya itiyor. Gönlümüzün tamamını Trabzonspor için harcayan bizlerin, başkan ve yönetim kurulu yetkisi ile ancak taraftar hissiyatı ile çalıştığı unutulmamalı." nbsp;
"ÇALIŞMAK İÇİN KOLTUKTA OTURUYORUM" nbsp;
Başkan Hacıosmanoğlu, "Bizler de sizler gibi saha sonuçlarının alınması için gerekli yapılanmayı yapıyor ve geçmişin bıraktığı izleri temizlemeye çalışıyoruz" derken şöyle devam etti:
"Görevimizin ne denli zor olduğunu bilerek başladık bu mücadeleye. Ben koltukta oturmak için çalışmıyor, çalışmak için koltukta oturuyorum. Birlikte hareket ettiğimiz oyuncu kadromuzun da saha içinde bu anlayışla sırtında taşıdığı formanın hakkını vermesini istiyoruz. Başarısızlığı kabul ederim. Herkes başarısız olabilir. Ancak denememeyi, mücadele etmemeyi asla kabul etmem."
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ UNUTULMADI
Trabzonspor Kulübü, Çanakkale Zaferi'nin 99'üncü Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınlandı. Kulübün internet sitesinden yayınlanan mesajda şu ifadeler yer aldı: "Çanakkale Zaferi'nin 99'üncü yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, canlarını ortaya koyarak "Çanakkale Geçilmez" dedirten kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...