Chelsea - Galatasaray maçı bilet fiyatı çıldırdı! Kale arkası...

Chelsea - Galatasaray maçı bilet fiyatı çıldırdı! Kale arkası...

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea ile Galatasaray arasında oynanancak maçın biletleri karaborsada dahi bitme noktasına geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Stamford Bridge'de Chelsea ile Galatasaray arasında oynanacak mücadelede bilet krizi yaşanıyor. nbsp;Chelsea kulübü, önce kayıtlı taraftarlarına limitli bilet satarken, daha sonra biletlerin Türk taraftarlara gitmemesi için yoğun uğraş sarfetti. Bunun neticesinde Türk taraftarlar biletlere kolay ulaşamazken, bilet satış stili yüzünden karaborsada dahi biletler tükenme noktasına geldi. Londra sokaklarında ve hem dünyaca ünlü hem de Britanya kaynaklı bilet satış sitelerinde bu maçın biletleri tükendi ya da parmakla sayılacak kadar az kaldı. VIP biletler 4245 Türk Lirası'na satılırken, elde kalan kale arkası biletleri ise tam 2930 Türk Lirası'na satılıyor. Maç saatine kadar nadir bulunan biletlerin tükenmesi ve 41.837 kişilik stadın tamamen dolması bekleniyor.
(Kaynak: Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...