Sevil Sağlık cinayeti sanıklarına ömür boyu hapis istemi

/ Kaynak: İHA
Sevil Sağlık cinayeti sanıklarına ömür boyu hapis istemi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Eskişehir'de Sevil Sağlık'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan sanıkların müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmaları istendi.

Sevil Sağlık'ı öldürdükten sonra araziye attıkları iddia edilen Emine A. ve Recep Ü.'nün yargılanmasına 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Sanıklardan duruşmada hazır bulundu. Duruşmada konuşan sanık Emine A., "Sevil Sağlık'ın eşi benim müşterimdi, sevgilim değildi. Karısı ile aralarında sıkıntı vardı. Emine Sağlık ile aramda hiçbir sorun yoktu. Hatta bana çok iyi davranırdı. Bugüne kadar çocuğum olduğu için sustum. Ben Sağlık'ı öldürmedim"dedi.Duruşmada mütalaa veren savcı, iki sanığın 'Kasten Adam Öldürmek' suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmalarını ayrıca, olay sonrasında Sevil Sağlık'ın eşyalarını çaldıkları için ayrı ayrı hırsızlık suçundan cezalandırılmalarını talep etti. Mahkeme heyeti, sanık avukatlarının yazılı savunma vermesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. nbsp;


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...