Sezen Aksu, ameliyat oldu! Son durumu nasıl

Sezen Aksu, ameliyat oldu! Son durumu nasıl

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, tedavi gördüğü hastanede bugün ameliyat oldu. İşte ünlü sanatçının sağlık durumu

Nişantaşı'ndaki bir hastanede gerçekleşen operasyonda, kalın bağırsağının bir kısmı alınan Aksu,bir süre daha kontrol altında tutulacak. nbsp;Aksu, hastalığın teşhisini ve ameliyat önerisini yapan doktoruna "Zaten kısacık bir kadınım, bu kadar uzun bağırsağın bende ne işi var, birazını alalım" diye espri yapmıştı.


İşte ünlü sanatçının internet sayfasından yapılan açıklama:
Sezen Aksu'nun 17 Mart 2014 tarihinde, kalın bağırsağındaki divertikül hastalığı nedeniyle geçirdiği operasyon başarıyla sonuçlanmıştır. Gerçekleştirilen laparoskopik kalın bağırsak ameliyatından sonra, doktorları tarafından kendisinin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verilmiştir. nbsp;Bir süre daha kontol altında tutulacak olan Sezen Aksu, doktorlarınca uygun bulunan bir tarihte taburcu edilecektir. İlginiz ve bize ulaştırdığınız geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla...


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...