Mourinho'dan Mancini'ye gönderme!

Mourinho'dan Mancini'ye gönderme!

SPOR Haberleri

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından yaptığı açıklamada, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'ye göndermede bulunan Portekizli teknik adam, ''Mancini'nin takımlarını çözmek zor, bir günü diğer gününü tutmuyor.'' dedi.

Oynanan futboldan memnuniyetini dile getiren Mourinho, ''Çok rahattık. İlk dakikadan itibaren takımım sahadaydı. Deplasmanda böyle bir skor aldıktan sonra evimizde avantajı korumalıydık. Ama biz böyle yapmadık, hücum yaptık ve nasıl bir takım olduğumuzu gösterdik. Galatasaray'ın pek bir pozisyona girdiğini düşünmüyorum.'' diye konuştu.

Galatasaray hakkında sorulan sorulara cevap vermek istemediğini ifade eden usta teknik adam, 'Onlar hakkında pek de konuşmayı düşünmüyorum açıkçası. Mancini takımlarını çözmek çok zor. Çok farklı taktiklerle oynayabiliyor, bir günü, diğer gününü tutmuyor. Bugün bir Sneijder'i öne aldı, sonra Burak'ı kenarlarda oynattı. Bazen 3'lü oynatır, bazen 4'lü, bazen 5'li." diyerek Mancini'ye göndermede bulundu.

SKORER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...