Trabzon'dan devlete çağrı

Trabzon'dan devlete çağrı

SPOR Haberleri

Trabzonspor taraftarının cuma günü seyircisiz oynanacak Kasımpaşa maçında toplu halde stada girme planları, bordo-mavili yöneticileri harekete geçirdi

Bordo-mavili taraftar gruplarının cuma günü oynanacak olan Kasımpaşa maçında stada girme planları yaptıkları iddiaları üzerine Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, "Ceza almamıza rağmen birileri kapıları zorlayacağız, diyorsa bu artık bizi, federasyonu aşar. Bu sorun artık devletin, polisin sorunu olur. Cezalı durumdayken kapıları zorlamak, öyle hak hukuk yok ortada. Ben böyle bir şey olacağını sanmıyorum, taraftarlarımızın böyle bir hata yapacağına inanmıyorum. Taraftarlarımız her zaman devletin yanında yer almıştır" dedi. nbsp;

Aslan, "Devre arasında kiralanan Özer Hurmacı'nın, Kasımpaşa'ya karşı oynamaması için sözleşmesinde bir madde var mı?" sorusuna, "Sözleşmede böyle bir madde yok. Ancak başkanlar arasında, 'Ben bu futbolcuyu veriyorum ama bizim maçta futbolcuyu oynatmayın' şeklinde konuşma olabiliyor. Kasımpaşa Kulübü, başkanımıza o yönde ricada bulunmuş olabilir. Zaten bu konuda yazılı bir metinde bulunmak, kurallara aykırı ve suçtur. Bu çerçevede düşünmek lazım. Aksi takdirde kulüp, Özer'i vermek istemiyordu. Başkan da, 'Özer, gelsin de konuşuruz' şeklinde espri mahiyetinde, Kasımpaşa kulübü ile konuşmuş" cevabını verdi.

Olcan Adın'ın attığı goller sonrası sevinmemesi hakkında da görüşlerini açıklayan Aslan, "Olcan, babasının hastalığı sebebiyle uzun zamandır sevinemedi. Bu insani bir şey. Babası, hasta. Sevinmemesinin başka özel bir sebebi yok. Sivasspor maçında hep birlikte sevindiler. Geçen maçta yaşanan olumsuzluktan dolayı futbolcularda bir duygu birikimi oldu. O anda herkes patladı. Olcan da katıldı o sevince. Olcan'a 'niye abartılı sevinmiyorsun' diye bir sitemde bulunmaya kimsenin hakkı yok" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...