Kars Valisi'nden ilk açıklama geldi

/ Kaynak: İHA
Kars Valisi'nden ilk açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kars İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğüne yapılan silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti.

Kars Valisi Eyüp Tepe, 2 kişinin yaralandığı, 7 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin, "Olayın siyasi bir yönü yok. Tamamen bir personel olayı. Psikolojik sorunları olan bir personel. Olaya ilişkin açıklama birazdan tarafımızca yapılacaktır" dedi.
Tepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırıda bölge müdürü ile kurum çalışanı 5 kişinin daha hayatını kaybettiğini belirtti.
Olayın siyasi yönü bulunmadığını anlatan Tepe, "Tamamen bir personel olayı. Psikolojik sorunları olan bir personel. Olaya ilişkin açıklama birazdan tarafımızca yapılacaktır" ifadelerini kullandı. nbsp;Emniyet Müdürü Ercan Çakmak da olay da bölge müdürü ile olayı saldırıyı gerçekleştiren Veysi Erim arasında 6 ay önce bazı sıkıntılar yaşandığını ifade etti. nbsp;Erim'in, Tolon'un kendisine mobbing uyguladığını iddiasında bulunduğunu öğrendiklerini anlatan Çakmak, bu kişinin daha öce rapor aldığını, bölge müdürünün de kendisini arayarak göreve başlamasını istediğini söyledi. Çakmak, Erim'in bugün de müdürlük binasına gelerek olayı gerçekleştirdiğini kaydetti.



GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...