Beklenen ürünün tarihi belli oldu!

Beklenen ürünün tarihi belli oldu!

TEKNOLOJİ Haberleri

Google'ın aylardır ve hatta geçen yılı baz alacak olursak yıllardır beklenen akıllı saati, Motorola'nın ürettiği Moto 360, bekleyenlerine göz kırptı.

Motorola tarafından bugün yapılan bir açıklama ile Moto 360'ın 2014 yazında piyasaya çıkacağı duyurulurken, henüz ne tür özelliklerinin olacağı hakkında kesin bir bilgi verilmedi. Ancak Moto 360'ın hem video olarak hem de görsel olarak bilgileri paylaşıldı.
x;" gt;Google tarafından dün akşam açıklanan ve Giyilebilir Android (Android Wearable) tabanlı ürünlerde gelecek "Google Now" adlı servis, Moto 360 ile hayat bulmuş olacak. Bir başka giyilebilir teknoloji olan Google Glass'tan sonra çıkacak olan Moto 360 hakkındaki en büyük soru işareti ise bu Android ürünlerin birbirleriyle konuşup konuşmayacağı…
y: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 18px;" gt;Tasarım tarafında Fossil firmasıyla çalışan Google, akıllı saatler konusunda ise Moto 360 ile Motorola başta olmak üzere, LG, Samsung, HTC, Asus, Intel ve Qualcomm gibi firmalarla işbirliği yaptı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...