Russell Crowe, cimri çıktı! Köylüleri kızdırdı

Russell Crowe, cimri çıktı! Köylüleri kızdırdı

MAGAZİN Haberleri

The Water Diviner filmi için Fethiye'ye giden Russell Crowe, yerel esnaftan alışveriş yapmayınca köylüleri kızdırdı. Daily Mail yıldızın cimriliğini yazdı.

Daily Mail bile yıldızın cimriliğini yazdı. Ünlü yıldız Russell Crowe, Fethiyeliler'in yüzünü güldürmedi. 'The Water Diviner' filminin çekimleri için İstanbul'un ardından Fethiye Kayaköy ve Yaka Köy'deki antik Tlos kentine giden Crowe; bölgedeki esnaftan alışveriş yapmadı. Russell Crowe; 180 kişilik ekibin yiyecek ve içeceklerini de TIR'larla bölgeye götürdü.
KÖYLÜLERDEN SİTEM VAR nbsp;
Dünyaca ünlü bir yıldızın köylerine kadar gelip hiçbir gelir elde etmemelerine kızan Fethiyeliler'in sitemi; İngiltere'nin en çok okunan gazetelerinden Daily Mail'e de haber oldu. Russell Crowe'un filmin maliyetini düşürmek için Fethiye'ye kendi yiyeceğini götürmesini haber yapan İngiliz gazetesi; ünlü yıldızın cimriliğinden bahsetti. Ünlü aktör; Cem Yılmaz'ın şerefine verdiği bir partiye de kendi alkollü içeceklerini getirerek gündem olmuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...