3 çocuğunu pencereden attı, ardından kendi atladı

/ Kaynak: AA
3 çocuğunu pencereden attı, ardından kendi atladı

DÜNYA Haberleri  / AA

Almanya'nın Bavyera eyaletinde babaları tarafından ikinci kattaki evlerinin penceresinden atılan 10 aylık bebek ile 2 kardeşi ağır yaralandı.

Nürnberg polisi tarafından yapılan açıklamada, 3 çocuğunu ikinci kattaki evlerinin penceresinden atan babanın da daha sonra pencereden atlayarak intihar girişiminde bulunduğu ifade edildi.
Olayda 2 ve 3 yaşındaki iki çocukla 10 aylık bebeğin ağır yaralandığı belirtilen açıklamada, 10 aylık bir bebeğin hayati nbsp;tehlikesinin bulunduğu vurgulandı. Pencereden atlayan babanın da ağır yaralandığı kaydedilen açıklamada, yaralıların çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi.
Çocuklarının annesinin birkaç gün önce eşini terk ederek Baden-Württemberg eyaletindeki kız kardeşinin yanına yerleştiği, çocuklarını pencereden atan kişinin de eşini eve dönmesi için ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...