Mancini'yi anlamak ne mümkün!

Mancini'yi anlamak ne mümkün!

SPOR Haberleri

Galatasaray 2-0 geriye düşmüş. İtalyan teknik adamın yaptığı değişiklik defans hattında oluyor.

Galatasaray, Chelsea karşısında turu geçeceğine hiç inanmamış. Sarı-kırmızılı futbolcular eğer buna biraz olsun inansalardı, bu kadar kötü bir futbol izlemezdik. nbsp;Koskoca Galatasaray takımında ayakta kalan tek isim Felipe Melo oldu. Brezilyalı oyuncu 11 Chelsea'li oyuncuya karşı tek başına ne yapabilirdi ki? nbsp;Tamam, Galatasaray deplasmanlarda bu güne kadar hep kötü oynadı. Ama bu Şampiyonlar Ligi. Buradan Galatasaraylı futbolculara seslenmek istiyorum.
İlla bütün maçlar Arena'da mı oynanacak?
İlla Galatasaray taraftarının o müthiş itici gücü hep arkanızda mı olacak?
Bu seviyede bir futbolcu nasıl olur da varını yoğunu ortaya koymaz?
Maçın en kötülerinden biri ise maalesef Selçuk İnan. Bu sene Selçuk'un bir tane iyi maçını hatırlayan var mı acaba?
Ya Roberto Mancini'ye ne demeli?
Kimse kusura bakmasın ben 76 dakika Eboue'ye tahammül eden birine "Hoca" demem. Eboue'nin dün akşamki oyununa kötü demek bile bir iltifat.
Maç 43'te 2-0'a gelmiş. Galatasaray ikinci yarıya çıkıyor. Sanki her şey yolundaymış gibi İtalyan teknik direktör aynı takımı sahaya sürüyor.
Üstüne üstlük Mancini'nin 2-0'a rağmen yaptığı değişiklik defans hattında oluyor.
Hakan Balta ile savunmayı üçlüyor. Sonra Hajrovic'i alınca, yeniden dörtlü savunmaya geçip, Semih'i sağ beke gönderiyor.
En çok şaşırdığım konu ise Mancini'nin yardımcısı Tugay Kerimoğlu'nun bu değişikliklere ses etmemesi. Bu kadar bariz hatalar karşısında Tugay Kerimoğlu'nun, İtalyan teknik adamı uyarması gerekmez mi?
Mancini'nin önümüzdeki sezon Galatasaray'ın başında olur mu bilmiyorum ama eğer devam edecekse sarı-kırmızılı takımın bundan sonra işi çok zor.

MAÇIN ADAMI

Eden Hazard

KIRILMA ANI

Eto'o'nun golü

ÜMİT KARAN - TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...