Bursaspor Selim Kurtulan'ı disipline sevketti

/ Kaynak: DHA
Bursaspor Selim Kurtulan'ı disipline sevketti

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor, Kulüp üyesi Selim Kurtulan'ın Disiplin Kurulu'na sevkedilmesini kararlaştırdı.

Olay, Bursaspor'un 2-0 yenildiği Kayserispor maçından sonra meydana gelmiş, tribün lideri olduğu öne sürülen Selim Kurtulan, Kulüp Başkanı Erkan Körüstan'a, "Bize laf yetiştireceğine takımın haline baksana" diye laf atmıştı. Başkan Körüstan'da Selim Kurtulan'a tekme atmış, olaya yöneticiler de katılmıştı. nbsp;
DİSİPLİNE SEVKEDİLDİ nbsp;
Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, yönetimin toplantısından sonra, "Yönetim kurulumuz, tribün lideri olduğunu söyleyen şahıs aynı zamanda kubülümüzün genel kurul üyesi. Bu davranışı sonrasında Selim Kurtulan'ı yönetim olarak Disiplin Kurulu'na sevketme kararı aldık. Bu arkadaşla ilgili kararı, Disiplin Kurulu verecek. Ancak tekrar söylüyorum, bu yaşanan olaylar benim kişiliğime hiç yakışmadı" dedi.
FUTBOLCULARLA GÖRÜŞME YAPILIYOR
Ligin 4'üncü sırasındaki takımla aralarında 3 puanlık bir fark olduğuna da dikkati çeken Başkan Erkan Körüstan, futbolcular ilgili toplantılar yapmaya başladıklarını açıklarken de şunları söyledi: "Futbolcularımızda aldığımız yenilgiden sonra büyük bir üzüntü hakimdi. Antrenmanda da bunu gözlemledik. Ben ve sorumlu arkadaşlarım futbolcularla bire bir görüşmeler yapacağız. Takımın en kısa sürede toparlanması için ben ve arkadaşlarım kullarımızı sıvadık."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...