Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaybolan uçakla ilgili flaş gelişme!

/ Kaynak: AA
Kaybolan uçakla ilgili flaş gelişme!

DÜNYA Haberleri  / AA

12 gün önce kaybolan Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının pilotunun evinden alınan uçak simülatöründeki dosyaların kısa süre önce silindiği bildirildi

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'dan Çin'e giderken 12 gün önce kaybolan Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının pilotunun evinden alınan uçak simülatöründeki dosyaların kısa süre önce silindiği bildirildi. nbsp;Malezya Savunma Bakanı Hişammuddin Hüseyin, düzenlediği basın toplantısında, uçağın kaptanı Zaharie Ahmed Şah'ın evinde hafta sonu yapılan aramada el konulan simülatörde yapılan incelemelerde geçen ay silindiği tespit edilen dosyaların kurtarılması için çalışmaların devam ettiğini belirtti. nbsp;Hüseyin, kaptan Ahmed Şah'ın, herhangi yanlış bir şey yaptığı ispat edilinceye kadar suçsuz olduğunu ifade etti. nbsp;Rusya ve Ukrayna dışında, uçaktaki yolcuların sabıka kayıtlarının diğer ülkelerden alındığını kaydeden Hüseyin, yapılan incelemede yolcuların geçmişlerine yönelik şimdilik herhangi bir şüpheli durumun bulunmadığını aktardı.Polis şefi Halid Abu, simülatördeki program kayıtlarını içeren dosyaların 3 Şubat'ta silindiğini belirtti.
Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'dan Çin'e giderken 12 gün önce 227 yolcusu ve 12 mürettebat üyesi ile kayıp olan uçak için Hint Okyanusu'ndan Orta Asya'ya uzanan geniş bir bölgede devam eden arama çalışmalarından hala sonuç çıkmadı.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...