Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

84 yıl önce yarım kalan maç tamamlanacak

/ Kaynak: AA
84 yıl önce yarım kalan maç tamamlanacak

SPOR Haberleri  / AA

Karşıyaka ile Sakız Adası ekiplerinden Lailapas arasında 1930 yılında aşırı yağış nedeniyle 3. dakikada tatil edilen müsabakanın tamamlanacak.

Karşıyaka Futbol Takımı'nın 7 Araık 1930'da Yunanistan'ın Sakız Adası'nda Lailapas ile oynadığı ve 3. dakikada aşırı yağış nedeniyle tatil edilen dostluk karşılaşmasının tamamlanması için çalışma başlatıldığı bildirlidi.Karşıyaka Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Lailapas ile Karşıyaka arasında Sakız Adası'nda oynanan ve yağışlı hava nedeniyle tatil edilen müsabakanın geri kalan 87 dakikasının oynanması için girişimlde bulunuldu. Lailapas Kulübü'nden Yorgos Brilis başkanlığındaki 3 kişilik heyetin, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz'le biraraya geldiği ve futbol takımını Sakız Adası'na davet ettiği bildirildi.Yapılan görüşmelerin ardından yarım kalan dostluk maçının Mayıs ayı içinde Sakız Adası'nda oynanmasına daha sonra da İzmir'de bir müsabaka yapılmasına karar verildiği kaydedildi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...