Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

8 aylık bebeğin şaşırtan görüntüsü, işte sebebi!

/ Kaynak: DHA
8 aylık bebeğin şaşırtan görüntüsü, işte sebebi!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kolombiya'da annesini zayıf gördüğü ve durmadan mama yedirdiği 8 aylık bebek 21 kilo oldu, işte görenleri şaşkına çeviren o fotoğraf...

Kolombiya'da 39 yaşındaki Eunice Fandino adlı kadının zayıf görerek sürekli mama verdiği Santiago adlı 8 aylık bir bebeği 21 kiloya ulaşınca ülke yetkilileri harekete geçti.Santiago'nun normalde 5-8 kilo olması gereken ağırlığının aşırı beslenme sonucu 21 kiloya çıktığı ve bunun 5 yaşındaki bir çocuğun ağırlığı ile eşit olduğu açıklandı. Kolombiya sağlık uzmanları yapılan incelemelerde, Santiago'nun herhangi bir hastalık sonucu kilo almadığını vurgulayarak, "Anne çocuğuna sürekli hazır mamalar vermiş. Küçük Santiago'nun aşırı kilolu olduğundan bile haberdar değildi" diye açıklama yaptı. Santiago için 1 yıllık diyet programı oluşturan uzmanlar küçük bebeğe mama verilmesini yasakladı ve ona bol sebze verilmesini istedi.Uzmanlar anne Eunice Fandino'ya ise bir psikologa gitmesi önerisinde bulundu.
8 aylık bebeğin şaşırtan görüntüsü, işte sebebi!

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...