Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çanak anten takarken çatıdan düşen futbolcu öldü

/ Kaynak: AA
Çanak anten takarken çatıdan düşen futbolcu öldü

YAŞAM Haberleri  / AA

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'ndeki Yenişehir Belediyespor'un futbolcusu 18 yaşındaki Argin, çanak anten takmak için çıktığı çatıdan düştü

Edinilen bilgiye göre, yaptığı iş nedeniyle dün akşam çanak anten kurmak için Yenişehir ilçesindeki bir apartmanın çatısına çıkan futbolcu Argin, dengesini kaybederek 8. kattan düştü. Argin, olay yerinde hayatını kaybetti. Argin'in cenazesi düzenlenen törenin ardından Şehitlik Mezarlığı'na defnedildi. Yenişehir Belediyespor Kulüp Başkanı Faik Ükütücü, yaptığı açıklamada, genç ve başarılı bir futbolcuyu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.Ükütücü, "Çok üzücü bir olay yaşadık. Gencecik bir insan ekmek parası için çıktığı apartmanın çatısında dengesini kaybetmesi sonucu düştü ve hayatını kaybetti. Başarılı ve gelecek vadeden futbolcumuz Fatih, artık aramızda değil. Genç futbolcumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı diliyorum" dedi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...