Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Murray, Lendl ile yolları ayırdı!

/ Kaynak: AA
Murray, Lendl ile yolları ayırdı!

SPOR Haberleri  / AA

Erkekler dünya sıralamasının 6 numarası Büyük Britanyalı tenisçi Murray ile tenis dünyasının unutulmaz isimlerinden antrenörü Lendl'ın yolları ayrıldı

Murray'nin kişisel internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 26 yaşındaki Britanyalı raket, 2012 sezonunun başından bu yana antrenörlüğünü üstlenen 1980'lerin unutulmaz tenisçilerinden Ivan Lendl ile anlaşarak, 54 yaşındaki eski tenisçiyle yollarını ayırdı.
8 "grand slam" şampiyonluğu bulunan Çek asıllı ABD'li eski tenisçi Lendl, Murray'nin birinci sınıf bir insan olduğunu belirterek, "İki yıl boyunca Andy ile çalışmak harika bir deneyimdi. Onun büyük başarılar kazanma hedefini gerçekleştirmesine yardımcı oldum. Artık diğer projelerime konsantre olma zamanının geldiğini hissediyorum" ifadelerini kullandı. Lendl yönetiminde 2012 Londra Olimpiyatları, 2012 ABD Açık ve 2013 Wimbledon'da şampiyonluk yaşayan Murray ise şunları kaydetti: "Kariyerimin şu ana kadarki en başarılı iki yılında benimle gerçekleştirdiği sıkı çalışmadan dolayı Ivan'a sonsuz minnet duyuyorum. Takım olarak çok şeyler öğrendik ve bunlar ileride de çok işime yarayacak."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...