Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti İstanbul'da gövde gösterisine hazırlanıyor

AK Parti İstanbul'da gövde gösterisine hazırlanıyor

GÜNDEM Haberleri

AK Parti, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi İstanbul'da gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

İstanbul'da son mitinglerini Kazlıçeşme'de yapan AK Parti, bu kez yeni yapılan Yenikapı Meydanı'nda seçimlere 1 hafta kala büyük bir mitinge hazırlanıyor. nbsp;23 Mart Pazar günü saat 15.00 olarak planlanan mitinge Başbakan Erdoğan, İBB adayı Kadir Topbaş ve diğer ilçe belediye başkan adayları katılacak. Miting alanına rekor düzeyde seçmenin katılması bekleniyor.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Tüm ilçe teşkilatlarında hazırlıklar şimdiden başladı. Resmi güvenlik görevlilerinin yanında partinin gençlik kollarından da gönüllü görevliler miting alanında her türlü asayiş ve hizmetten sorumlu olacak.

REKOR KIRMIŞTI
Gezi Parkı olayları sonrası Haziran ayında İstanbul'da büyük bir miting yapan AK Parti, Türkiye'nin en çok katılımlı mitinglerinden birini gerçekleştirmişti. Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılan mitingin fotoğrafları uzun süre gündemde kalmıştı.

MİTİNG ALANINDA ŞAŞIRTAN MANZARA! KARADAN GELEMEYİNCE... - İŞTE O KARELER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...