Yulia Timoşenko taburcu oldu

/ Kaynak: AA
Yulia Timoşenko taburcu oldu

DÜNYA Haberleri  / AA

Almanya'nın başkenti Berlin'deki Charite Hastanesinde tedavi gören eski Ukrayna Başbakanı Yulia Timoşenko'nun taburcu edildiği bildirildi.

Berlin Charite Hastanesinden yapılan yazılı açıklamada, Timoşenko'nun bugün hastaneden ayrıldığı ve Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gideceği ifade edildi.Muhalif liderlerden Timoşenko, Ukrayna Parlamentosu'nun kararıyla 22 Şubat'ta tutulduğu cezaevinden bırakılmıştı. Timoşenko, cezaevinde bulunduğu dönemde can güvenliği endişesiyle Ukrayna makamlarının görevlendirdiği doktorlar tarafından tedavi edilmeyi ve ameliyat olmayı reddetmişti.Serbest kaldıktan sonra Almanya Başbakanı Angela Merkel tarafından tedavi görmesi için Almanya'ya davet edilen Timoşenko, 7 Mart Cuma akşamı Berlin'e gelmiş ve Berlin Charite Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...