Erdoğan Silivri'de konuştu: CHP'den size fayda yok

Erdoğan Silivri'de konuştu: CHP'den size fayda yok

GÜNDEM Haberleri

Marmara temaslarını sürdüren sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdroğan'ın Tekirdağ'dan sonraki durağı Silivri oldu.

Seçimlere sayılı günler kala mitinglerini sürdüren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün İstanbul Silivri'de halka seslendi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

"Edirne'de bir pankart açıldı. Sen verdiğin sözü tutarsın, Silivri'ye bekliyoruz. Dedim artık Silivri'ye gitmek farz oldu. Bugün programımızda yoktu. 3 saatte bu tabloyu hazırladınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Büyük Usta çok özledik diyorsunuz. Bende sizi çok özledim. İşte bu kadro devlet yönetir. Bu kadro Türkiye'yi, İstanbul'u, Silivri'yi yönetir."

"Sizlerle 5 yıl ayrı dütük. Malesef CHP nbsp;Belediyesi Silivri'ye, size hiç birşey veremedi. Bu süreçte 1.2 katrilyonluk yatırımı Silivri ve köylerine Kadir başkanım yaptı. Özlem bitiyor. Eser siyaseti mi, ideoloji siyaseti mi? nbsp;Bakınız Silivri doğalgaz ile ne zaman tanıştı? nbsp;Bizimle tanıştı. 45 günde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Silivri'ye doğalgazı getirdi. Modern olmak lafla olur mu Allahaşkına? nbsp;İcraatle olur. İcraat bizim işimiz. CHP nbsp;bol bol laf salatası yapıyor. Bu tabloyu gören bazı CHP'lilerin çok rahatsız olduğunu yolda gördüm."

30 Mart akşamı sandıkta bunlara öyle bir demokrasi dersi verin ki bir daha belini doğrultamasınlar. Bizim yolumuz sandıktan geçer, CHP ve MHP'nin yolu hakaretten geçer. Birilerinin yolu da Pensilvanya'dan geçer. 11 gün kaldı. Bizim ablalarımız burada. Birilerinin ablaları varmış. Bizim de ablalarımız var. 11 gün kapı kapı dolaşmaya varmıyız?

Onların abileri varmış bizim de abilerimiz var. Buradalar. 11 gün kapı kapı dolaşmaya varmıyız? Çıkmışlar diyorlar ki Ak Parti yolsuzluk iktidarıdır. Bunlarda montaj var, yalan var, iftira var, fitne var, fesat var. Aileleri böldüler aileleri. Milleti parçaladılar. Ayrımcılığın daniskası bunlarda. Bu oyun 30 Mart günü bozulacak.


Bunlar yapmak için değil yıkmak için gelecekler. İBB nbsp;adayı ne diyor CHP'nin? nbsp;3. köprüyü yıkacakmış. Bunların yolsuzluk klasörleri var. CHP'den ihraç ettiler, şimdi getirdi İBB adayı yaptı. Bu nasıl iştir ya. Partiden yolsuzluk yaptı diye ihraç edip sonra aday yapıyorsunuz. Sahte gülücüklerle oy alınmaz. Samimiyet gerekir, dürüstlük gerekir.

Yavuz Sultan Selim köprüsü en çok size yarayacak. Kınalı'dan çıkıyorsunuz istediğiniz bağlantı noktasına giriyorsunuz. Yollar kısalıyor. Gençler ortasından da tren geçiyor, tren. Biz buyuz ya. Biz buyuz. Sizde biliyorsunuz bir komşu daha geliyor. İlk etbaında yılda 100 ikinci etabında 200 milyon yolcu kapasitesine ulaşacak havalimanı. 46 milyar dolara mal oluyor. Buraya yakın bir noktaya geliyor. 2017 yılında bitirip 20 yıl işletecekler. 20 yılın sonunda devlete teslim edecekler. Bu mu yolsuzluk Kılıçdaroğlu? nbsp;Senin dikili ağacın yok. SSK nbsp;hastanelerindeki yolsuzluklardan tanırız biz seni. Ah o hastanelerde ne çileler çektik. Seni biz SSK 'dan tanırız. Rahşan affından tanırız.

Ne varsa önceki dönemde var. Ne varsa İBB 'nin yaptığı hizmette var. 30 Mart çok önemli. Tahir kardeşim Silivri'nin evladı. Geçmişte Çanta belediye başkanlığı yaptı oradan beri tanırım. İki mimar yan yana. Elele verecekler Silivrimizi daha güzel yerlere taşıyacaklar. Silivri'ye bu yakışır be. Onun için CHP'den size fayda yok.

Kardeşlerim. Şarkımızı biliyorsunuz. Böyle bir coşkuyla bitirelim. Beraber yürüdük biz yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda. Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda bana herşey Silivri'yi hatırlatıyor. Bana herşey Türkiye'yi hatırlatıyor. Çatalcalı kardeşlerim size karşı da bir sorumluluğum var. TRT'de ortak yayınımız var oraya yetişeceğim ama yayınım olmasa Çatalca'ya da yetişecektim. İnşallah Çatalca, Silivri, Büyükçekmece, Avcılar gümbür gümbür geliyoruz. 30 Mart aydınlık olsun.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sona erdi. Ak Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert ve İBB nbsp;Başkanı Kadir Topbaş da kısa birer konuşma ile halkı selamladı. Program sona erdi.

SİLİVRİ ERDOĞANI BEKLİYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Silivri'ye geliyor. Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 18:00'de Atatürk meydanında Silivrililere seslenecek. Silivri'ye 3. defa Başbakan olarak gelecek olan Erdoğan'a ziyaretinde parti genel merkez ve il yöneticilerinin de eşlik edeceği öğrenildi. Başbakan'ın Silivri mitingine katılımın yoğun olması bekleniyor.

Ak Partililer Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Silivri mitingine akın etti. Erdoğan'ın 18.30 sularında Silivri sahiline ulaşması bekleniyor. Silivri'de geniş güvenlik önlemi alan polis giriş çıkışları da kontrol ediyor. Mitingin yapılacağı alana vatandaşlar üst araması yapılarak alınıyor. Erdoğan birazdan Silivri'den halka seslenecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Silivri'de.. Başbakan'ın Silivri mitinginde Erdoğan'a parti merkezi ve il yöneticileri ile bazı milletvekilleri de eşlik ediyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Silivri'ye helikopter ile geldi. Silivri stadyumuna helikopter ile gelen Erdoğan buradan parti otobüsü ile Silivri sahiline hareket etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Kadir Topbaş ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'da Silivri mitinginde Başbakan'a eşlik ediyor.

nbsp; Silivri'de binlerce kişi Erdoğan'ı karşıladı. Kalabalık bir konvoy ile Silivri sahiline ulaşan Başbakan Erdoğan az sonra halka seslenecek. Erdoğan'a partilileri Silivri'de alkışlar ve sloganlar ile eşlik ediyor. Grup Erdoğan'a "Dik dur eğilme, Silivri seninle" sloganlarıyla destek veriyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...