Şile'de orman yangını

Şile'de orman yangını

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İstanbul Şile'de ormanlık alanda yangın çıktı.

Havadan "Alev Kartalı" isimli helikopter, karadan ise iş makineleri ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Yetkililer 5 hektar alanın zarar gördüğünü belirtti.

Şile Kervansaray Köyü ormanlık alanında saat 13.00'te belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın ihbarı üzerine Orman Genel Müdürlüğü İstanbul İl Orman Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, Şile ile Yenidoğan İtfaiyesi ekipleri ormanlık alana gitti.

İtfaiyeciler hortumlarla alevleri söndürmeye çalışırken yangının yayılmaması için iş makineleriyle de yangının önü kesilmeye çalışıldı.
Haberin devamı vreklam

Bu sırada "Alev Kartalı" isimli helikopter de Darlık Barajı'ndan aldığı suyu havadan yangının üzerine boşalttı. Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın sonucu yangın söndürülerek, kontrol altına alındı.

Yangında yaklaşık 5 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Yangının çıktığı alanda soğutma çalışmaları devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...