Başbakan sert çıktı: 'Taşeronla değil patronla uğraşıyoruz'

Başbakan sert çıktı: 'Taşeronla değil patronla uğraşıyoruz'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, muhalefetin Paralel Yapı'nın taşeronu olduğunu söyledi ve 'hodri meydan' dedi.

Seçim çalışmalarına Trakya gezileriyle devam eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü durakları Edirne ve Tekirdağ oldu. Kendisini bekleyen binlerce kişiye hitap eden Erdoğan, 'bunlar zoraki nikah kıydı' diyerek CHP'ye ve paralel yapıya yüklendi. Erdoğan, "Dün CHP'li bir milletvekili çıkmış Twitter'da şunu söylüyor: 'CHP'nin yandaş televizyonunda Pensilvanya'daki zat ve gazetesinin reklamlarını görmeye, F tipi televizyonlarda da adaylarımızın reklamlarını görmeye alışamayacağız' diyor. Zor bir nikah kıymışlar. Zor bir nikah. Son zamanlarda bir de biliyorsunuz bizim inancımızda olmayan muta nikahını bu F tipi çok konuşuyor. Herhalde bunların da siyasette bir muta nikahı oldu. Öyle anlaşılıyor. Biz artık ipin ucundakilerle uğraşmıyoruz, ipi elinde tutan asıl patronla uğraşıyoruz. Bizim taşeronlarla işimiz yok. Asıl patron... CHP, MHP, BDP, bunlar Pensilvanya'nın şu anda taşeronu oldular. Onlarda öyle şeyh mürit ilişkisi yok. Onlarınki çok farklı" diye konuştu. nbsp;
Muhalefet partileri için "Akıllarını Pelsinvanya'ya kiraya verdiler" ifadelerini kullanan Erdoğan, isim vermeden Fethullah Gülen'e şöyle yüklendi: "Her kirli oyunun altından sen çıkıyorsun. Bugüne kadar susmuş. İki üç gündür konuşmaya başlamış. Peki bedduaları kim yaptı? Sen yapmadın mı? Sonra geri vites yaptı. Bu kasetleri ne yapacaksın, nereye saklayacaksın? 30 Mart'ta benim milletim bu hesabı soracak. 'Arkadaş senin ABD'de ne işin var, niye kaçtın gittin, eğer suçun yoksa niye 15 yıldır orada yaşıyorsun' diyecek. Bakalım ne kadar orada kalabilecek? Oradan ülkemizi karıştıracaksın, biz de seni bırakacağız. Yok öyle 25 kuruşa simit. Türkiye, oyunları görüyor, şantaja montaja hayır diyor."
İstanbul'daki Yüksek Hızlı Tren Hattı'nı, Tekirdağ ve Kırklareli üzerinden Edirne'ye kadar uzatacaklarını anlatan Erdoğan, seçmenden "Bu CHP, gericidir, gerici. Modern anlayış AK Parti'de var, bunlarda değil" diyerek oy istedi. nbsp;
Konuşmasında Türkiye'nin son yıllarda gerçekleştirdiği milli hamleleri de anlatan Başbakan Erdoğan, CHP?liderini "Türkiye, kendi tankını, taarruz helikopterini, insansız hava araçlarını, milli gemisini, milli uçağını, zırhlı aracını, seyir füzelerini, tanksavar füzelerini, güdümlü roketlerini, milli gözlem uydularını, piyade tüfeğini kendi yaptı. nbsp;Hayal değil gerçekleri anlatıyorum. Kılıçdaroğlu ne anlatıyor? Anlatacak bir şeyi var mı? Olsa olsa SSK'nın genel müdürü olduğu zaman orayı nasıl iflas ettirdiğini anlatır. Bize hırsız diyor. Kılıçdaroğlu, aynaya bak aynaya. Yolsuzluğun bir numarası sensin. Yavuz hırsızsın. Rahşan affıyla yırttın" sözleriyle eleştirdi.
SİLİVRİ'DE SÜRPRİZ MİTİNG
Başbakan Erdoğan Edirne mitinginde açılan "Sen verdiğin sözü tutarsın, seni Silivri'ye bekliyoruz" pankartı üzerine, programında olmamasına rağmen İstanbul Silivri'de sürpriz miting yaptı. Erdoğan, "30 Mart akşamında sandıkta bunlara öyle bir demokrasi dersi verin ki; bir daha bellerini doğrultamasınlar. Bunlar yapmak için değil, yıkmak için gelmişler" dedi.

nbsp;Başbakan sert çıktı: 'Taşeronla değil patronla uğraşıyoruz'

nbsp;Başbakan sert çıktı: 'Taşeronla değil patronla uğraşıyoruz'


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...