Barcelona, Arda Turan için harekete geçti!

Barcelona, Arda Turan için harekete geçti!

SPOR Haberleri

Arda Turan, Barcelona'nın transfer listesinde... Katalan ekibin teknik direktörü Gerardo Martino, milli oyuncunun transferi için yönetime rapor hazırladı.

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino'nun yaz transfer dönemi için transfer hedeflerini belirledi. ESPN Brezilya'da yayınlanan habere göre; Martino'nun eski başkan Sandro Rosell'e sunduğu transfer raporunda Arda Turan da yer alıyor.
KALECİ İDDİALARI
Arjantinli teknik adam, Arda ile birlikte bir orta saha dört savunma ve iki forvet oyuncusu transferinin daha yapılmasını istiyor. Mönchengladbach'ın genç kalecisi Ter Stegen ile prensip anlaşmasına varılmış olması nedeniyle Arjantinli teknik adamın transfer listesinde bir kalecinin yer almadığı öne sürüldü.
İddialara göre Gerardo Martino'nun listesinde Arda Turan ön sıralarda yer alıyor. Bununla birlikte Arjantinli teknik direktör Arda'nın dışında Atletico Madrid'den Filipe Luis'in de alınması konusunda görüş bildirdi.
İLKAY DA LİSTEDE
Borussia Dortmund'dan İlkay Gündoğan ve Neven Subotıc'i de isteyen Tata Martino'nun; Estudiantes'ten Santiago Vergini ve Botafogo'dan Doria'yı Barcelona'ya transfer etmeyi düşündüğü belirtildi. ESPN Brezilya'nın haberine göre; Martino'nun forvet hattı için düşündüğü isimler Sergio Agüero ve Lazio forması giyen Miroslav Klose. (ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...