Mersin'deki tren kazasında 9 kişi öldü - işte ilk görüntüler

Mersin'deki tren kazasında 9 kişi öldü - işte ilk görüntüler

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Mersin'de hemzemin geçitte bir yolcu treni işçi servisine çarptı olayda 9 kişi öldü çok sayıda yaralı var - işte ilk görüntüler

Mersin'de yolcu treni işçileri taşıyan servis aracını biçti. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda 9 kişi öldü çok sayıda yaralılar var. nbsp;Adana-Mersin seferini yapan yolcu treni nbsp;Mersin'in Merkez Akdeniz İlçesi Adanalıoğlu Mahallesi kesiminde işçileri taşıyan servis aracını biçti. Feci kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı olduğu belirtildi.Merkez Akdeniz ilçesinde yolcu trenin işçileri taşıyan bir servis minibüsüne çarpması sonucu nbsp;ölü ve yaralıların olduğu nbsp;bildirildi. Alınan bilgiye göre, makinistinin kimliği henüz öğrenilemeyen bir yolcu treninin merkez Akdeniz ilçesinde Mersin-Tarsus arasında yer alan Taşkent durağı yakınlarında, Tarsus-Mersin Organize Sanayi bölgesindeki bir fabrikanın işçilerini taşıyan servis minibüsüne çarptı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. (ajanslar)
Mersin'deki tren kazasında 9 kişi öldü - işte ilk görüntüler


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...