Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'En İyi Haber Ajansı' ödülünü 'İHA' kazandı

'En İyi Haber Ajansı' ödülünü 'İHA' kazandı

GÜNDEM Haberleri

Yeni Yüzyıl Üniversitesi öğrencilerinin, bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri "Yeni Yüzyılın İletişim Ödülleri" sahiplerini buldu.

"En İyi Haber Ajansı" ödülü İhlas Haber Ajansı'na (İHA) verildi. Ödül töreni, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ekrem Çalkılıç, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Hüsnü Gündüz, İletişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Kamile Akgül, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. 4 bin 500 öğrencinin katıldığı anket sonucunda "En İyi Haber Ajansı" olarak öne çıkan İHA'nın ödülünü, ajans adına Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı aldı. Ballı konuşmasında, "Ödül almak çok güzel ama bunu mesleğin geleceği olan öğrencilerden almak çok daha önemli" dedi.
İŞTE DİĞER "EN İYİ"LER
En İyi TV Kanalı: Star TV, En İyi Haber Kanalı: NTV, En İyi Gazete: Habertürk, En İyi Ana Haber Bülteni: Fatih Portakal İle Fox Haber, En İyi Kadın Haber Spikeri: Nazlı Çelik, En İyi Erkek Haber Spikeri: Serdar Cebe, En İyi Sabah Haber Programı: İsmail Küçükkaya İle Çalar Saat, En İyi TV Dizisi: Seksenler, En İyi Spor Programı: Beyaz Futbol, En İyi Magazin Programı: Pazar Sürprizi, En İyi Sağlık Programı: Doktorum, En İyi Gezi Belgesel Programı: Gülhan'ın Galaksi Rehberi, En İyi Çevre Programı: Güven İslamoğlu İle Yeşil Doğa, En İyi Ekonomi Programı: İş Dünyası, En İyi Hafta Sonu Programı: Nedir Ne Değildir?, En İyi Yarışma Programı: Ben Bilmem Eşim Bilir, En İyi Yemek Programı: Arda'nın Mutfağı, En İyi İnternet Haber Sitesi: internethaber.com, En İyi Radyo Kanalı: Power Türk, En İyi Talk Show: Üç Adam, En İyi Tartışma Programı: Türkiye'nin Nabzı, En İyi Köşe Yazarı: Ahmet Hakan Coşkun.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...