Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA'dan büyük skandal! O tweet ortalığı karıştırdı

UEFA'dan büyük skandal! O tweet ortalığı karıştırdı

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar dün oynanan maçların ardından belli oldu. Herkes eşleşmeleri beklerken bir tweet ortalığı karıştırdı

Dün akşam oynanan maçların ardından Şampiyonlar Ligi resmi twitter hesabı kuralar çekilmeden çeyrek finale kalan takımları eşleştirdi iddiası gündeme bomba gibi düştü. nbsp;Football lists adlı adresin resimli olarak attığı tweette Şampiyonlar Ligi resmi twitter hesabından çeyrek finale kalan takımların eşleştirildiği tweetinin atıldığı sonradan silindiği belirtildi. İddia tüm Avrupa'da büyük tepki topladı. Önceki senelerde de UEFA'nın eşleşmelerde usulsüzlük yaptığı konusunda ortaya büyük iddialar atılmıştı. Şimdi herkes bu tweetin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Ancak şu gerçek ki atılan bu tweet gerçekse UEFA büyük bir skandala imza atmış olacak.
EUROSPORT

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...