Hami Mandıralı düğmeye bastı! Satın gitsin...

Hami Mandıralı düğmeye bastı! Satın gitsin...

SPOR Haberleri

Yabancılardan Bosingwa'nın kalmasını isteyen genç teknik adam Hami Mandıralı, "Diğer yabancıların hepsini elden çıkarabilirsiniz' dedi.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, takımdaki yabancı oyuncuların biletini kesti. Mandıralı'nın Başkan Hacıosmanoğlu'na özellikle yabancı oyuncular konusunda bir rapor sunduğu öğrenildi. Genç teknik adamın Hacıosmanoğlu'na verdiği raporda, "Malouda ve Colman takıma zarar veriyor. Bamba, Janko zaten yok. Zokora iyi niyetli ama yaşlandı. Henrique iyi niyetli ama bizim yapımıza uygun golcü değil. Bir tek kalırsa Bosingwa kalmalı. Buorceanu yetersiz görünüyor ama sezon sonu karar vermek gerek. Yani Bosingwa dışında tüm yabancıları gönderebiliriz. Bunları nbsp;kalan maçlarda oynatacağım ama asıl hedefim yeni bir takım oluşturmak" ifadeleri olduğu öğrenildi. "Ben gitsem bile bu yabancılar kalmamalı" diyen Mandıralı'nın, "Trabzonspor yeni bir takım kurmalı. Yerli olarak iyi isimlerimiz var. nbsp;
Bu takıma direkt katkı yapacak yabancılar gerekli. Öncelikle Malouda ve Colman'ı göndermelisiniz" dediği ileri sürüldü. nbsp;Genç teknik adamın özellikle disiplinsiz davranışlarıyla takım içerisinde huzuru bozan Colman ile birlikte Malouda'yı tamamen sildiği, son Sivas maçında bu oyuncuların sakatlıklarının önemsiz olmasına rağmen operasyon planı için kadroya almadığı belirtildi. Hami Mandıralı'nın sezon sonuna kadar yabancılardan en yüksek verimi almayı planladığı ancak onlarsız bir takımı inşa etmeye kararlı olduğu ifade ediliyor. Özellikle Malouda ve Colman'ın eski teknik direktör Mustafa Akçay'ı göndermeye çalışacak kadar ileriye gitmeleri sebebiyle Mandıralı'nın işi sıkı tuttuğu, disiplinsizliklerinin yanında özel hayatlarına dikkat etmemeleri yüzünden bu ikiliyi takımın uzağında tutmayı amaçladığı iddia ediliyor. Malouda ve Colman'ın tavırlarından diğer oyuncuların da rahatsız olduğu belirtiliyor. nbsp;
Gençlerin maçları ertelendi
Bu arada Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında bugün U17 ve U19 kategorilerinde Trabzon'da oynanması gereken lig maçları güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...