Cemil Çiçek fezlekelerin neden okunmadığını açıkladı

Cemil Çiçek fezlekelerin neden okunmadığını açıkladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cemil Çiçek dün mecliste yaşanan tartışmaların ardından fezlekelerin neden okunmadığı ile ilgili açıklamada bulundu, işte detaylar...

TBMM Başkanı Cemil Çiçek dün yaşanan fezleke tartışmaları üzerine basın toplantısı yaptı. Çiçek, fezlekelerin okunmamasının evrensel hukuka uygun olduğunu, bu nedenle okunmadığını söyledi. Meclis Başkanı Cemil Çiçek, dün Meclis'te yapılan fezleke oturumuyla ilgili basın toplantısı düzenliyor. Çiçek açıklamasından satır başları; "Birkaç sene evvel Türkiye'de yaşanan kuraklık nedeniyle Ankara'da su sıkıntısı yaşanmıştı. Bununla ilgili savcılık raporu yok, ama halktan şikayet olduğu için o zaman milletvekili arkadaşlarımız 55 imzayla Meclis soruşturması açılması istedi. Meclis platformunda 105 soruşturma önergesinin 97'si milletvekilleri edindiği bilgilere dayanarak soruşturma açılması istenmiş.
Savcıılık'tan Meclis'e ilk kez böyle bir yazı geldi, ama hazırlık soruşturması devam ediyor. Niye gizlilik var? Bu ülkede gerginliklerin azaltılması isteniyorsa herkes ne söylüyorsa hukuk içinde kalarak karar vermek zorundadır. Kuralı koyan da kurala uymuyor, kuralı uygulayacak olan da kurala uymuyor. Hazırlık soruşturması devam ederken gizlilik esastır, bu evrensel hukuktur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...