Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lost'un finali ile ilgili yıllar sonra şaşırtan açıklama!

Lost'un finali ile ilgili yıllar sonra şaşırtan açıklama!

MAGAZİN Haberleri

Lost'un ilk bölümünün yayınlanmasından 10 yıl geçti ama dizinin finali ile ilgili yapılan bu açıklama yine kafaları karıştırdı.

Televizyon fenomeni Lost dizisinin tartışmalı biten final bölümü için serinin patronları yıllar sonra açıklama yaptı. Bir zamanların çok konuşulan televizyon dizisi Lost'un ilk bölümünün yayınlanmasından 10 yıl geçti. Bu özel yıl dönümünü kutlamak için dizinin oyuncuları ve yapımcıları Damon Lindelof ve Carlton Cuse, Los Angeles'ta özel bir etkinliğe katıldı. Dizi, son bölümüyle birçok hayranını kızdırmış, "bunca zaman boyunca herkes ölü müydü?" tartışmasını başlatmıştı. Lindelof ve Cuse bu konuya açıklık getirerek, adanın araf olmadığının altını çizdi. İkili, "Bütün sezonlar boyunca karakterler ölü değildi. Uçak kazasından kurtulanlar oldu ve gerçekten adada yaşadılar. Final sahnesinde hepsi ölüydü" ifadelerini kullandı. Cuse, dizinin umudunu kaybeden ve tekrar hayatlarındaki amacı bulmak için arayışa çıkan insanların mecazi anlatımı olduğunu belirtti. İkili, "Finalin ruhani ve kaderle ilgili olması gerektiği düşündük" sözlerini ekledi. Hakkındaki tartışmalar sürse de Lost bitti. Dizinin başrollerini paylaşan oyuncuların ne yaptığı ise ayrı bir merak konusu... nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...