Fikret Orman patladı: Şamar oğlanı mıyız?

Fikret Orman patladı: Şamar oğlanı mıyız?

SPOR Haberleri

Fikret Orman, 'Hakem hatalarını gördüğümüz zaman kahroluyorum. Milletin parasını bu işe harcıyoruz. Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama yeter artık.'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, uzun süre gündemden düşmeyecek çarpıcı açıklamalar yaptı. Siyah-beyazlıların başkanı hakem hatalarına tepki göstererek, "Hakem hatalarını gördüğümüz zaman kahroluyorum. Son maçta 2 penaltı var. Nezaketen bir şey söylemiyim diyorum da biz bu işe emek döküyoruz. Milletin parasını bu işe harcıyoruz. Biz şamar oğlanı mıyız? Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama yeter artık" diye konuştu. Orman, Vodafone Arena için ise "Planlarımız 30 Ağustos'a yönelik. Bu statla ilgili bir kitap yazacağım. Olanları da başımıza gelenleri de anlatacağım. Maalesef halen bana muhalefet yapmaya kalkan bir grup var. Alnım açık, çiğ yemedim ki karnım ağrısın" dedi.
İçeriden yıkmaya çalışıyorlar
Siyah-beyazlıların 1 numarası "Beni içerden yıkmaya çalışıyorlar. Ama ben yemem bunları. Bizim tek derdimiz var. Çoluğumuza, çocuğumuza iyi bir isim bırakıp, iyi işler yapmaya geldik. Uzun süreli bu işi yapmak gibi bir niyetim yok. Sinir sistemi olarak yıpratıyor. Mali problemin olduğu yerde ahlaki sorun vardır. Beşiktaş'ta tehditle para istemeler oldu. Olmaya da devam ediyor. Onlara da alıştım" ifadelerini kullandı. Orman, UEFA'da final oynayacaklarını da belirterek, "Bunu herkes hayal olarak görüyor ama yapacağız. Shakhtar'ın şimdi olduğu yere bakın 10 ay kış, şehir 800 bin kişilik. UEFA Kupası'nı kazandılar. Dünyanın en güzel şehri, en güzel stadı. O bütçelerin daha fazlasını yapabilir. Ve olacağız ben inanıyorum" diye konuştu.
Bilic'le devam etmek istiyoruz
Başkan Fikret Orman, Teknik Direktör Slaven Bilic ile uzun süreli bir kontrat yapmak istediklerini de söyledi ve şöyle konuştu: "Lig halen bitmedi. Şampiyonluğa olan umudumuz devam etmektedir. Fenerbahçe, Galatasaray'a ve bize gelecek. Slaven Bilic ile devam edeceğiz. Onunla uzun süreli kontrat yapmak istiyoruz ama bu biraz da hocanın performansıyla ilgili. PTT 1. Lig'den takım alma niyetimiz var." Orman oyuncularla da ilgili "Gökhan acayip derecede sevdiğim bir karakter. Çok tatlı bir çocuk. Benden ayrıldıktan sonra oyuncunun nereye gideceği önemli değil. Egemen'in sözleşmesini fesh ettik. Fenerbahçe'ye gitti. Aman Fenerbahçe'ye gitmesin diye benimle çizgisi uymayan, ahlakı uymayan oyuncuyla kontrat mı yapacağım?" diyerek sözlerini tamamladı.


111. yaşı Vodafone Arena'da kutladılar
Beşiktaş Kulübü'nün 111. kuruluş yıl dönümü, inşaatına devam edilen Vodafone Arena Stadı'nda kutlandı. Kutlamaya, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman başta olmak üzere, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, yönetim kurulu üyeleri, Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Futbol A Takımı teknik kadrosu ve oyuncuları ile kulübün diğer branşlarında faaliyet gösteren sporcuları katıldı. Öte yandan Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatına haziran ayında başlanan Beşiktaş'ın yeni stadında, kapalı tribün inşaatının nisan ayı sonu itibarı ile biteceği açıklandı. Eski açık tribünün haziran ayı ortası, yeni açık ve numaralı tribünün de haziran sonunda tamamlanması beklenen projede inşaat, gece-gündüz devam eder. Çalışmaların durmaksızın ilerlediği Vodafone Arena Stadı'nın, 30 Ağustos 2014 tarihinde kullanıma açılması hedefleniyor. gt; Hüseyin EROĞUL


Bilic'e kulübeyi gösterdim
Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, "19-03 tarihiyle sporcuların ve kulübün üyelerinin stadı görmesi önemli bir motivasyon kaynağı. "Yıkılır mı?" dendi bir şekilde yıkıldı. "Biter mi?" dendi bitecek. Teknik Direktörümüz Bilic'e önümüzdeki sezon yedek kulübesinin nerede olacağını ve nerede duracağını tahminen gösterdim. Stadın bitmesini biz de dört gözle bekliyoruz. Başkanın çok büyük heyecanı var. Belki de hayatındaki en büyük projesi bu. Gece gündüz burada" diye konuştu.


Fernandes'ten geri vites


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, sezon sonunda yollarını ayırmayı düşündüğü Fernandes, Portekiz basınına konuştu. Tecrübeli oyuncu, "Beşiktaş ile tekrar sözleşme yenileyebilirim, bu ihtimal masada. Burada 4 yıldır bulunuyorum ve bu kulübün bana saygı duyduğunu biliyorum. Dürüst olmak gerekirse, daha uzun yıllar Beşiktaş'ta kalabilirim " yorumunu yaptı.


Uğur: Cenk toprak atacak!
İnşaatı devam eden Vodafone Arena'da buluşan Beşiktaşlı futbolcular da görüşlerini dile getirdi. Uğur Boral, "Cenk Gönen şimdi toprak atacak" derken Cenk ise "Bu muhteşem stada toprak, taş atmak herkese nasip olmaz. Keşke olsa da atabilsem" açıklamasını yaptı. Tolga Zengin de, "Şimdi gurbetlik çekiyoruz. İnşallah stadımız yapıldığında burada güzel günler yaşayacağız"


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...